MUHASEBE VE DENETİM II. ÖĞRETİM TEZSİZ yüksek lisans programı kayıtları hk. (02.01.2018)

MUHASEBE VE DENETİM II. ÖĞRETİM TEZSİZ yüksek lisans programı kayıtları hk.

Bülent Ecevit Üniversitesi ile Odamız arasında yapılan protokol gereği , MUHASEBE VE DENETİM II. ÖĞRETİM TEZSİZ yüksek lisans programı kayıtları 02.-12/01/2018 tarihleri arası yapılacaktır. Yükek Lisans Programına katılmak için ,ales şartı olmayıp  kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır.Katılmak için herhangi bir lisans programından mezun olmak. Şartı vardır.

sbe.karaelmas.edu.tr. adresinden online başvuru yapılabilir.

Zonguldak SMMM Odası

Yönetim Kurulu

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BAŞVURU VE KOŞULLARI

Enstitümüze 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Adaylar istenilen evraklarla birlikte 02 Ocak-12 Ocak 2018 tarihleri arasında ilgili Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen ve online 1`er başvuru yapabileceklerdir.

Şahsen başvuru yapacak adaylar Başvuru İçin Gerekli Belgelerin asılları, belgelerin 1`er adet fotokopileri ve Lisansüstü Başvuru Formu ile birlikte başvuru süresi içinde enstitümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

·         Online olarak başvuru yapan adaylardan başvurusu Enstitümüzce onaylananların  Enstitümüze evrak teslim etmeleri gerekmemektedir. *

·          Online başvuru linki , http://sbe.karaelmas.edu.tr/duyuruoku.asp?dyr_no=760