2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İçin Lisansüstü Öğrenci Alımı başvuruları başlamıştır (19.07.2019)

Zonguldak SMMM Odası ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü ile yapılan protokol antlaşması gereği, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İçin Lisansüstü Öğrenci Alımı başvuruları başlamış olup, detaylı bilgi aşağıda ve odamız web sitesinde yayınlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Zonguldak SMMM Odası
Yönetim Kurulu adına
Tahsin Erdem
Oda Başkanı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İçin Lisansüstü Öğrenci Alımı Yapılacaktır
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüze Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ: 22 TEMMUZ 2019- 02 AĞUSTOS 2019 (SAAT:17.00'ye kadar.)

*Başvurular https://obs.beun.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx adresinden 1 (bir) programa online olarak yapılacaktır. Başvuru yapan adayların başvurularını başvuru sisteminden kesinleştirmeleri gerekmektedir. Enstitümüzce başvuruların kontrolü sonucunda başvuruları doğru olanların başvuruları onaylanacaktır. Başvurusu hatalı olan yada eksik belge ile yapılan başvurular onaylanmayarak, sistem üzerinden hatalı başvuruya ilişkin mesaj gönderilecek olup, adayın eksiklerini süresi içinde tamamlayarak yeniden başvurusunu yapması halinde Enstitümüzce tekrardan kontrol edilerek değerlendirilecektir.

*Başvurunun Enstitü Müdürlüğünce kontrol edimesi sonrasında başvuru sisteminden başvuru belgesini başvurunuz onaylandı şeklinde alan adayların başvuru işlemi tamamlanmış olur.

*Tezli /Tezsiz Yüksek Lisans veya Doktora programına başvurusu onaylananların listesi Enstitümüzün web sayfasında ilan edilecektir.

*Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi kontenjan dailinde sıralanarak 23 Ağustos 2019 tarihinde Enstitümüzün Web sayfasından ilan edilecektir.

Yabancı Uyruklu adaylar: Onaylı başvuru belgeleri ile sbeyabanciuyruklu@beun.edu.tr adresine mail atarak yada Enstitümüze şahsen başvuru yapabileceklerdir.

YABANCI UYRUKLU ADAYLAR İÇİN BAŞVURU FORMU

II. ÖĞRETİM /UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINDA ÖĞRENİM ÜCRETLERİ DERS AKTS'Sİ BAŞINA :55,00 TL'DİR.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Kesin Kayıt Hakkı Kazanan II. Öğretim / Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Adayların 30 AKTS'lik ders almaları gerekmekte olup, döneme ait öğrenim Ücreti; 55.00 TL X 30 AKTS= 1.650,00 TL'dir.

KONTENJANLAR BAŞVURU BİLGİLERİ (KONTENJANLAR, MÜLAKAT BİLGİLERİ, BAŞVURU KOŞULLARI, BAŞVURU EVRAKLARI VE DEĞERLENDİRME)