Odamız ve ÖZEL Zonguldak LEVEL Hospital arasında Sağlık protokol anlaşması imzalanmıştır. (17.03.2021)

Odamız ve ÖZEL Zonguldak LEVEL Hospital arasında Sağlık protokol anlaşması  imzalanmıştır.

Odamız ve ÖZEL Zonguldak LEVEL Hospital arasında Sağlık protokol anlaşması  imzalanmıştır.

Protokol Antlaşmasını Görmek ve Bilgisayarınıza İndirmek İçin TIKLAYINIZ....

PROTOKOL

1 – TARAFLAR

A – ÖZEL ZONGULDAK VATAN SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.

ÖZEL ZONGULDAK LEVEL HOSPİTAL

Terakki Mah. Mimar Yılmaz Yaşkan Cad. No:6 Soğuksu / Zonguldak

Tel: 444 44 67Fax: 0372 201 00 57

B –  ZONGULDAK SMMM ODASI

E-Posta: zsmmmo@zsmmmo.org.tr

Adres:  Yayla M. Fırın S. Liman C. N: 40ZONGULDAK

İl Temsilcisi: SMMMTahsin ERDEM Oda Başkanı

İletişim: 0372 253 33 87

2 – KONU

Bu Protokol Özel Zonguldak Vatan Sağlık Hiz. Tic . Ltd. Şti.  (ÖZEL LEVEL HOSPİTAL) hizmetlerinden yararlanmaları içinZONGULDAK SMMM ODASI ‘na bağlı tüm üyelerinin ve bu üyelerin birinci derece yakınlarının (eş ve çocuk) sağlık hizmeti almaları ile bu hizmet bedellerinin belirlenmesi amaçlıdır.

3 – TANIMLAR

Bundan böyle Özel Zonguldak Vatan Sağlık Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÖZEL LEVEL HOSPİTAL  olarak anılacaktır.ZONGULDAK SMMM ODASI olarakanılacaktır.

4- PROTOKOLE GÖRE HİZMET ALACAK KİŞİLER

Oda üyelerine ve bu üyelerin birinci derece yakınlarına (Eş ve Çocuk), oda üye kartı ile hastanemize başvuruda bulundukları zaman kişiye özel üzerinde adı soyadı ve T.C kimlik numarası bulunan oda kartı veya oda’dan kaşeli evrak ile indirim yapılacaktır. (Kartı olmayan indirimden yararlanamaz)

5 – GENEL İDARİ HÜKÜMLER

Oda tarafından ZONGULDAK SMMM ODASI ‘na kayıtlı olan kişilerin ve bu kişilere ait birinci derece yakınlarının (Eş ve Çocuk) adı soyadı ve T.C kimlik numaraları ile telefon numaralarının Özel Level Hospital’ a bu protokol ekinde bildirilecek ve kişilerin bağlı oldukları oda kartlarını ibraz etmeleri yeterlidir.

6 – UYGULAMA

Özel Level Hospital’ dan sağlık hizmeti almak isteyen ZONGULDAK SMMM ODASI   ‘nakayıtlı çalışan veya bunların birinci derece yakınlarının kendilerine oda tarafından hazırlanarak verilmiş olan kişiye özel sağlık kartlarını ibraz etmeleri yeterlidir. (Kartı yanında olmayan veya ibraz edemeyen sözlü olarak indirimden faydalanamaz)

7 – FİYATLANDIRMA

Özel Level Hospital olarak, oda çalışanlarına ve çalışanların birinci derece yakınlarına (eş ve çocuk) isimleri ve T.C kimlik numaralarına göre düzenlenecek olan kişiye özel sağlık muayene, laboratuvar, görüntüleme hizmetlerinde % 15 indirimyapılacaktır. Medikal yatışlar ve ameliyat gibi hizmetlerde  % 10 indirimyapılacaktır.

Sünnet, Doğum ve Acil Servis, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon seans ücretleri, Kadın Doğum polip ve biyopsi işlemleri, lazerle yapılacak ameliyatlarda cihaz ücreti için indirim uygulanmayacaktır.

Özel Level Hospital’da yapılamayan, dış laboratuvarda yapılan patoloji ve ileri tetkikler, diş kliniği hizmetleri, diyetisyen ve özel çekim (radyoloji) vb. indirim grubundan hariç tutulmuştur.

Özel Level Hospital, yıl içerisinde belirli dönemlerde kampanyalar düzenleyebilir. Bu kampanyaların başlangıç ve bitiş tarihleri hastanenin inisiyatifinde olup, tarihlerini önceden oda’ya bildirmek zorunda değildir. Bu durumda Kampanya tarihlerine denk gelen hizmet kapsamında tekrar indirim yapılmayacaktır.

8 – BİLDİRİMLER

Zonguldak SMMM Odası,hizmet alımı esnasında her türlü soru, sorun, talep ve isteklerini Özel Level Hospital Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Başhekimliğe bildirebileceklerdir.

9- SÜRE

Bu protokol tarafların karşılıklı imza tarihinden itibaren 1 yıl süre ile geçerlidir.

İşbu protokol toplam 9 maddelik iki sayfadan ibaret olup iki nüsha halinde ve iki tarafın yetkililerince imza altına alınmıştır.

16.03.2021

ÖZEL VATAN SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.                 ZONGULDAK SMMM ODASI